Ett Qualitativt försök att väcka tankar och idéer


02 Sep
02Sep

Vi har nu varit verksamma i vårt bolag i ett par månader. Under den tiden har vi märkt att det ofta intressanta aspekter på frågor när tre engagerade nördar diskuterar.  

Ämnesområdet som vi arbetar inom är komplext och innefattar flera delområden. När vi diskuterar målstyrning talar vi plötsligt snarare om utvärdering och när vi talar om styrning handlar diskussionen mer om ansvar. Och däri ligger vår styrka, genom att ha ett högre eller annat perspektiv på er verksamhet. Dessutom kommer vi utifrån och har lättare att se helheten. Vi är vana vid att sätta oss in i komplexa organisationer och att se utmaningarna och möjligheterna. Vi kan verkligen göra det enkla komplicerat men också göra det komplexa och komplicerade begripligt.  

Därför tänkte vi att det skulle vara en bra idé att dela våra tankar med er för att väcka frågor och för att försöka skapa lite reda i kaoset. Men också för att få självklarheter på papper och för att provocera fram frågor som kan hjälpa er (och oss) att tänka i nya banor.

Ni är alltid välkomna med synpunkter och frågor och vi ser fram emot era kommentarer. Önskar er intressant och givande läsning!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.